Wij zijn Catch Creatives

U GOOIT.

Soms voelt u dat er iets niet goed loopt binnen uw bedrijf, maar wat dat precies is en vooral wat u er aan kunt doen is lastig te bepalen. Catch Creatives is er voor al uw communicatievraagstukken. Van advies tot content creatie.

WIJ VANGEN.

Wij vangen uw communicatievraagstuk met beide handen op. Catch Creatives achterhaalt de achterliggende kern en haalt de onderste steen boven. Zodra we samen tot een gedegen conclusie zijn gekomen gaan we voor u aan de slag.

EN CREËREN.

Nu start het mooie proces van creatie. Creativiteit is één van onze speerpunten in de creatie van één of meerdere een passende communicatiemiddelen. Vele tevreden klanten gingen u al voor!

Het team

Rajshree Kalicharan

Rajshree Kalicharan

Account Manager | Video & Photography

Precies weten wat de doelgroep wil is iets wat ik graag onderzoek. Ik heb een passie voor fotografie en video-editing en ben een echte teamplayer. Wanneer gaan we samen aan de slag?

Joost Drooggelman

Joost Drooggelman

Brand Manager | Webdesign & Copywriting

Een frisse lading creativiteit, een vlotte pen en een professionele werkhouding zijn kernwaarden die bij mij passen. Ik ben een echte trendspotter. Daarnaast heb ik een kritische blik en wil ik altijd nét dat beetje extra.

Sanne Trimbos

Sanne Trimbos

Sales Manager | Creative & Graphic Design

Met een vriendelijke en open houding zal ik uw communicatievraagstuk opvangen. Creatieve en vernieuwende ideeën krijgen bij mij voorrang. Hard werken en resultaat boeken is wat ik wil: samen met u!

Over Catch Creatives

ONZE MISSIE

Catch Creatives biedt een vangnet voor al uw communicatievraagstukken. Met een jonge en frisse blik gaan wij elke uitdaging aan. Creativiteit en gedrevenheid zijn daarbij onze kernwaarden. Wij zijn er voor onderzoek, advies en het ontwikkelen, implementeren en evalueren van een creatief concept. Met een duidelijk doel voor ogen gaan wij aan de slag en leveren alleen het beste van het beste.

ONZE VISIE

Catch Creatives wil zich verder ontwikkelen tot een creatief en vooruitstrevend communicatiebureau in de branche. Wij willen onze klanten innovatieve ideeën blijven bieden. Dit realiseren wij onder meer door onze kennis voortdurend uit te breiden en ons te verdiepen in de nieuwste trends en ontwikkelingen. Catch Creatives wil binnen het vakgebied communicatie een uitdagende, trotse en onderscheidende leider zijn.

ONZE KLANTEN

Catch Creatives is een jong communicatiebureau en richt zich voornamelijk op midden en kleinbedrijven in de provincie Utrecht. Wij zijn geen dertien in een dozijn bureau, maar een communicatiebureau dat zich onderscheidend maakt van de rest. Onze creatieve en innovatieve aanpak is uniek in Utrecht en omgeving. Kies Catch Creatives, omdat het ook anders kan.

Bekijk onze bedrijfsfilm

"Omdat het ook anders kan."

CATCH CREATIVES

Fun Facts

Koppen koffie
Afgeronde projecten
Tevreden klanten
Lege inktpatronen

Services

Social Media

Social Media

Let's go social.Catch Creatives helpt u online communicatie en social media effectief in te zetten met onder andere monitoring, strategie en contentcreatie.

Webdesign

Webdesign

Ontwerpen, ontwikkelen en maken van websites, webwinkels, websites inclusief Content Mangement System, nieuwsbrieven en het efficiënt inrichten van uw intranet.

Foto & film

Foto & film

Professionele fotografie en een ijzersterke corporate video kunnen anno 2015 niet meer ontbreken binnen uw bedrijf.

Copywriting

Copywriting

Catch Creatives schrijft zakelijke en commerciële teksten voor websites, folders, brochures, e-mailings of postmailings, verkoopbrieven, nieuwsbrieven, personeelsbladen of advertenties.

Snelle service

Snelle service

Catch Creatives is jong, dynamisch, creatief en snel. Een project dat binnen een aantal dagen al af moet zijn? Geen probleem.

Neem contact met ons op

Contact Info
pattiwplk